ProtaStructure Eğitimlerimiz Başlamıştır.

08 Nisan 2016

Yapı tasarımında en güvenilir mühendislik çözümü olma bayrağını ProbinaOrion'dan devralan ProtaStructure Suite paketinin eğitimleri Nisan ayı itibariyle Türkiye genelinde başladı. 11-12-13 Nisan tarihlerinde İzmir'de başlayacak olan ProtaStructure 2016 eğitimlerimiz, eğitim kayıtlarına ve taleplere göre ülkenin çeşitli yerlerinde düzenlenmeye devam edecek.

Probina Orion’un üretici firması olan Prota’nın sunduğu bu yeni programlar ile ProtaStructure ve ProtaDetails eğitimlerini kaynağından almış olursunuz. Eğitimler, sadece yazılım anlatımı değil, proje tecrübesinin ve bilgi birikiminin paylaşıldığı, uygulamalı oturumlar şeklinde gerçekleşir. Eğitmenlerimiz yüksek lisans derecesine ve proje deneyimine sahip inşaat mühendisleridir ve Prota yazılım ve destek ekibinde aktif olarak yer alırlar.

ProtaStructure ve ProtaDetails eğitimlerinin sonunda tüm katılımcılara ProtaStructure’a ait eğitim video ve dokümanlarıyla birlikte deneme sürümleri ücretsiz olarak verilir. Ayrıca, tüm katılımcılar “Prota Onaylı Katılım Sertifikası” almaya hak kazanırlar.

Eğitim Bedeli:

ProtaStructure Suite 2016 Temel EğitimiProtaStructure Suite 2016 İleri Düzey Eğitimi
1000 TL + KDV750 TL + KDV

  • Temel Düzey Eğitimi ProtaStructure 2016 kullanıcıları için ücretsizdir.
  • Kişi sayısının yetersiz olması durumunda eğitim iptal edilerek ön kayıt ücretleri iade edilecektir.
  • Konu ile ilgili bilgilendirme en geç eğitim tarihine 3 gün kala yapılacaktır.
  • Öğrenci kaydı için kursiyere ait öğrenci belgesi veya öğrenci kartının ibrazı zorunludur.

Eğitimlere Kayıt:

ProtaStructure Temel Eğitimine kayıt olmak için tıklayın.

ProtaStructure İleri Düzey Eğitimine kayıt olmak için tıklayın.