Prota Malezya Ve Singapur Seminerleri

23 Mayıs 2016

Prota ekibi 10-14 Mayıs tarihleri arasında Malezya ve Singapur’da 350’den fazla mühendise bina iyileştirmeleri ve sismik tasarım yaklaşımları konularında seminerler verdi.

ProtaStructure ve ProtaDetails ürünlerinin yeni sürümleri ile gelen iyileştirmelerin ve yeniliklerin de tanıtıldığı seminerlerimizde Prota’yı temsilen Yönetim Kurulu Genel Müdürümüz Jozef Kubin, Ürün Müdürümüz Mustafa Tan ve Prota Asya Genel Müdürümüz Nigel Watts konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinlikler ile ilgili olarak Prota Yönetim Kurulu Genel Müdürümüz Jozef Kubin şöyle konuştu: “Singapur, Penang, Kuala Lumpur ve Johor Bahru’daki seminerlerimize katılımın oldukça yoğun olması ve oradaki mühendislerin ürünlerimize gösterdikleri yoğun ilgi bizi oldukça sevindirdi ve ilerisi için daha da motive etti”.

Henüz bu yıl Prota ürün ailesine katılmasına rağmen tüm dünyada binlerce kullanıcısı olan, ProtaStructure ve ProtaDetails ürünlerinin yeni sürüm tanıtım etkinlikleri ve eğitimleri önümüzdeki haftalarda Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında devam edecek.